Maak werk van een professionele kelderdichting

Vraag een gratis diagnose

Bied uw woning een definitieve meerwaarde

Beschikt u over een kelder in uw woning? Altijd een goede zaak. Want extra bergruimte komt altijd van pas. Het is vaak ook een stockageplaats voor levensmiddelen en misschien zelfs de ideale locatie voor uw verwarmingsinstallatie. Maar wat als uw kelder niet waterdicht is? Vaarwel mooie droom om uw kelder om te toveren tot privésauna of mancave? Niet wanneer u voor professionele kelderdichting gaat!

Meer dan 25 jaar ervaring in kelderdichting in Rumst en omstreken

Uw kelder waterdicht maken, levert u tal van voordelen op en geeft uw woning een permanente meerwaarde. KB Vochtbestrijding is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in kelderdichting. Daarvoor doen we een beroep op de modernste technieken in combinatie met professionele materialen. 


We komen eerst bij u langs en bekijken nauwgezet de kelderwanden en de algemene situatie van uw woning. Daarna maken we kosteloos een gedetailleerde offerte op. Keurt u die goed? Dan gaan we snel voor u aan de slag. En dat is een goede zaak. Niet alleen voor uw woning, maar ook voor uw gezondheid en die van uw medebewoners. Wist u dat vocht in huis op termijn ademhalings- en longproblemen kan veroorzaken? Tel daarbij nog het risico op funderingsproblemen die de stabiliteit van uw woning ernstig kunnen aantasten, en u hebt meer dan voldoende redenen om snel te handelen.Wacht daarom niet langer en neem contact op met KB Vochtbestrijding in Rumst, uw expert in kelderdichting. Want met een doeltreffende kelderdichting biedt u uw kelder een definitieve make-over. Sauna of poolruimte in uw kelder komen zo echt binnen handbereik. Maak vandaag nog werk van uw droom en ga voor kelderdichting.

Vraag een gratis diagnose

Meer weten over een professionele aanpak van uw opstijgend vochtprobleem door KB Vochtbestrijding in Rumst? Neem dan snel contact met ons op.

Contacteer ons