OPSTIJGEND VOCHT EN KELDERDICHTINGEN

Vraag een gratis diagnose

Laat het optrekkend vocht niet boven uw hoofd stijgen

Schilfert de verf af op uw muren of komt uw behang los? Ontsieren vochtplekken uw kelder? Laten de plinten los in uw woning? Merkt u zwarte plekken op of een muffe geur in huis? Grote kans dat u wel eens last van opstijgend vocht zou kunnen hebben! Constructieproblemen kunnen aan de basis liggen, maar ook gewoontes van de bewoners kunnen opstijgend vocht in de hand werken. Niet alleen de staat van uw woning gaat er sterk op achteruit, u kunt ook last krijgen van heel wat gezondheidsproblemen. 

KB Vochtbestrijding en Pleisterwerken kan hier iets aan doen!

Waterdicht maken van kelderruimten

Vocht in uw kelder? Tijdig handelen is de boodschap! Onbehandelde vochtproblemen in uw kelder kunnen immers voor heel wat groter onheil zorgen: vocht kan heel uw woning én uw gezondheid aantasten en op termijn de stabiliteit van uw woning zelfs in gevaar brengen!

Bespaar duizenden euro’s en investeer vandaag in een degelijke kelderdichting om grotere problemen te vermijden. KB Vochtbestrijding en Pleisterwerken weet als geen ander hoe hij uw kelder waterdicht kan maken. De zelfwerkende zaakvoerder is de drijvende kracht achter deze eenmanszaak die een persoonlijke service op maat hoog in het vaandel draagt.

Vraag een gratis diagnose

Uw vochtprobleem: ons probleem!

Vochtproblemen in huis kunnen heel wat oorzaken hebben. En die oorzaken achterhalen, is een van de sterktes van KB Vochtbestrijding en Pleisterwerken. Opstijgend vocht is vaak vocht dat via grondwater de weg naar de fundering van uw woning vindt, oudere woningen hebben er wel eens last van, maar ook nieuwbouwwoningen kunnen te kampen hebben met het ongewenst bezoek van opstijgend vocht.


Naast optrekkend vocht kan het ongure Belgische weer ook vocht in huis brengen. Met de juiste aanpak kan KB Vochtbestrijding en Pleisterwerken vocht en lekkage efficiënt verhelpen.

Dankzij een uitgekiende diagnose weet KB Vochtbestrijding en Pleisterwerken vocht perfect in kaart te brengen. Met gespecialiseerde waterdichtingswerken roept de zelfwerkende patroon opstijgend vocht een halt toe en voert hij kelderdichtingen met de nodige expertise uit.

Gratis diagnose, doeltreffende oplossing, 30 jaar 100% garantie bij opstijgend vocht!


Negeer uw vochtproblemen niet langer en contacteer KB Vochtbestrijding en Pleisterwerken in Antwerpen voor een gezonde en veilige woning! Een topservice (ook na de waterdichtingswerken), professioneel advies én een gezonde woning krijgt u ervoor in de plaats. Bel dus zonder omwegen, de zaakvoerder komt steeds bij u ter plaatse voor een gratis analyse en een oplossing op maat!

Contacteer ons